2019 Szeptember 25

Megújult aula a Bank Centerben

A Bank Center 1996-os megnyitása óta eltelt több mint kettő évtizedben a lokáció nyújtotta előnyök és a Bérlőknek kínált prémium szolgáltatások mellé több olyan jelentős műszaki fejlesztés is társult, amelyek nemcsak a legkorszerűbbek között tartják az épületet, de lehetővé tették, hogy a szolgáltatások színvonala tovább, a bérleti díj viszont egyáltalán ne emelkedjen.

BCN: Ha az elmúlt időszakban elvégzett fejlesztések közül csak egyet emelhetne ki, melyiket tartaná a legfontosabbnak?

GSZG: A legfontosabbnak azt a szerencsés helyzetet tartom, hogy az épület tulajdonosa a kezdetektől partner abban, hogy a szabályozási oldalról megjelenő elvárások teljesítésén túl is legyenek olyan fejlesztéseink, amelyeknek köszönhetően minden szempontból versenyképesek maradunk a napjainkban átadott épületekkel.

BCN: Melyek napjainkban az általános, illetve vannak-e speciális bérlői elvárások?

GSZG: A szabályozási oldalról jelentkező elvárások közül leginkább az energiafelhasználási, környezeti szempontokat emelném ki – az ezek mentén végrehajtott beruházások nemcsak Bérlőink környezettudatosságra való igényét elégíti ki, de olyan jelentős megtakarításokat is hoznak, amelyek segítségével a komfortfokozatot tovább növeljük.

BCN: Annak, aki régen járt a Bank Centerben, az első és legszembetűnőbb változás egyből az épület földszintje, amire mondhatni, rá sem ismerni…

GSZG: A műszaki fejlesztések, mint a gépészeti berendezések megújítása, átalakítása mellett esztétikai, funkcionális átalakításokat is végzünk. A lobby esetében azt szerettük volna elérni, hogy az ne csak egy várakozó, közlekedő rész legyen. A fejlesztés első ütemében, közel tíz évvel ezelőtt egybenyitottuk a négy torony lobby terét, és egy központi recepciót helyeztünk el a négy különálló recepció helyett. A második ütemben egy fal eltávolításával a Ferrari bemutatószalon által elfoglalt utcai üzlethelyiség a földszinti Aula részévé vált. A koncepció folytatásaként további határoló falak eltávolításával megnöveltük a kávézó üzletterét, amelynek köszönhetően még élhetőbb és látványosabb közösségi térré vált a Bank Center aulája.

Előző hír Következő hír

Hírek

Kedvezményes hétvégi autóbérlés

Fizessen 3 nap helyett csak 1,5 napot!

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek - wonderLAB - egyedi készítésű magyar design termékek

Ki ne szeretne olyan ruhát, vagy ékszert viselni, ami nem „jön” szembe az utcán tucatszám...

Tovább

Vadász utcai sportközpont nyílik

Hamarosan nyílik Budapest új sportközpontja, karnyújtásnyira a Bank Centertől.

Tovább

Máté Bence világhírű magyar természetfotós kiállítása a megújult Podmaniczky téren

2019. november 9. és 2020. január 5. között ingyenesen látogatható a Máté Bence életművét bemutató nagyszabású kültéri kiállítás a felújított Podmaniczky Frigyes téren.

Tovább