2019 Szeptember 25

Megújult aula a Bank Centerben

A Bank Center 1996-os megnyitása óta eltelt több mint kettő évtizedben a lokáció nyújtotta előnyök és a Bérlőknek kínált prémium szolgáltatások mellé több olyan jelentős műszaki fejlesztés is társult, amelyek nemcsak a legkorszerűbbek között tartják az épületet, de lehetővé tették, hogy a szolgáltatások színvonala tovább, a bérleti díj viszont egyáltalán ne emelkedjen.

BCN: Ha az elmúlt időszakban elvégzett fejlesztések közül csak egyet emelhetne ki, melyiket tartaná a legfontosabbnak?

GSZG: A legfontosabbnak azt a szerencsés helyzetet tartom, hogy az épület tulajdonosa a kezdetektől partner abban, hogy a szabályozási oldalról megjelenő elvárások teljesítésén túl is legyenek olyan fejlesztéseink, amelyeknek köszönhetően minden szempontból versenyképesek maradunk a napjainkban átadott épületekkel.

BCN: Melyek napjainkban az általános, illetve vannak-e speciális bérlői elvárások?

GSZG: A szabályozási oldalról jelentkező elvárások közül leginkább az energiafelhasználási, környezeti szempontokat emelném ki – az ezek mentén végrehajtott beruházások nemcsak Bérlőink környezettudatosságra való igényét elégíti ki, de olyan jelentős megtakarításokat is hoznak, amelyek segítségével a komfortfokozatot tovább növeljük.

BCN: Annak, aki régen járt a Bank Centerben, az első és legszembetűnőbb változás egyből az épület földszintje, amire mondhatni, rá sem ismerni…

GSZG: A műszaki fejlesztések, mint a gépészeti berendezések megújítása, átalakítása mellett esztétikai, funkcionális átalakításokat is végzünk. A lobby esetében azt szerettük volna elérni, hogy az ne csak egy várakozó, közlekedő rész legyen. A fejlesztés első ütemében, közel tíz évvel ezelőtt egybenyitottuk a négy torony lobby terét, és egy központi recepciót helyeztünk el a négy különálló recepció helyett. A második ütemben egy fal eltávolításával a Ferrari bemutatószalon által elfoglalt utcai üzlethelyiség a földszinti Aula részévé vált. A koncepció folytatásaként további határoló falak eltávolításával megnöveltük a kávézó üzletterét, amelynek köszönhetően még élhetőbb és látványosabb közösségi térré vált a Bank Center aulája.

Előző hír Következő hír

Hírek

Októberi könyvajánló

Fedezzünk fel néhány ígéretes könyvet egy forró illatos tea társaságában.

Tovább

Minden, ami ÖKO

Élj, vásárolj és közlekedj környezettudatosan!

Tovább

Online kézműves tanfolyamok

Még sosem próbáltunk festeni, vagy rajzolni? Lehet, hogy most jött el az ideje!

Tovább

Júliusi könyvajánló

Élvezzük a nyári időt egy jó könyv társaságában!

Tovább