2021 Október 1

Budapesti régiségkereskedések

Csempésszünk otthonunkba új bútordarabokat, dísztárgyakat, frissítsük ruhásszekrényünket új darabokkal és válasszunk hozzá egyedi, antik ékszereket!  A városban számos antikvitást látogathatunk meg különleges tárgyak beszerzése érdekében.Íme négy antik bolt, ahova mindenképpen érdemes betérni!

Budán található a Woodelier, különböző stílusú tárgyakkal és bútorokkal. Kínálatukban megtalálható kézzel készített, merinói gyapjúból szőtt vintage szőnyeg, antik erdélyi magyar gyapjú szőnyeg, vintage kanapé, vintage kerámia fali dísz, teak sideboard, Marcel Breuer stílusú rakásolható szék, vintage diófa éjjeliszekrény, vintage bőr és réz bárszékek, Hollywood regency stílusú dohányzóasztal, és még sok más dísztárgy kiegészítő, amikből kedvünkre válogathatunk.

https://www.woodelier.com/

https://www.facebook.com/woodelier/

Az Ómama antikvitásban frissítheted ruhatáradat eredeti vintage darabokkal, divatékszerekkel, ruhákkal, cipőkkel, kalapokkal, táskákkal, márkás selyemkendőkkel, vagy épp egy napszemüveggel. Óriási választékkal várnak a 19. század végétől napjainkig, többek között ikonikus divatházak (pl. Hermés, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent stb.) kreációival is.

Otthonodba is becsempészheted a 20. század első felének és közepének hangulatát, izgalmas üvegtárgyak, kerámiák, fémtárgyak, festmények és grafikák várnak arra, hogy hazavidd őket. A kedves hangulatú lakberendezési tárgyak között valódi designer darabok is felbukkannak.

http://www.omamaantik.hu/

A Csók István Galéria és Antikvitáspatinás régiségkereskedés, ami arany és ezüst dísztárgyak, drágaköves ékszerek, numizmatika, karórák és zsebórák, porcelán és egyéb műtárgyak bőséges kínálatával várja vásárlóit.

https://csokantikvitas.hu/?gclid=EAIaIQobChMI8r7s6o2X8wIVkZ-yCh3r0QHgEAAYASAAEgJfz_D_BwE

A napernyő gyűjtemény, antik legyező, és sok-sok kézimunka - a kézimunkák, textilek iránti tisztelet és szeretet, jócskán fűszerezve nagy adag gyűjtőszenvedéllyel - így kezdődött egy gyerekkori álom megvalósítása, és így jött létre az Anna Antikvitás.

Üzletükben sok fajta kézi szövött terítő és függöny, horgolt és vert csipke, kelim, damaszt, bársony és brokát színes választéka megtalálható. Ezenkívül kerámiák, porcelánok, lámpák, csillárok, érdekes dísztárgyak sokasága nyújtja a keresgélés és rátalálás kimondhatatlan örömét.

http://www.annaantikvitas.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Decemberi könyvajánló

Kapcsolódjunk ki egy jó könyvvel a kezünkben

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / XXII. rész

Hétvégi barangolás

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / XXI. rész

Őszi kirándulás a Bükkben!

Tovább

ASURA Technologies

We recognize the future

Tovább