2022 Január 1

Teljesíthető újévi FOGadalom? Kezdd az évet ragyogó mosollyal!

Az újévi fogadalmakkal több baj is van, és ezek közül az a legkisebb, hogy általában néhány pohár italtól mámoros állapotban tesszük azokat. Sokkal nagyobb gond, hogy a fogadalmak gyorsabban elillannak, mint az ünnepi időszak következményei: hiszen az általános (sőt szinte kötelező) étkezési és alkoholfogyasztási kihágások nemcsak vonalainkat veszélyeztetik, hanem a fogaink állapotát is. És míg pár plusz kiló akár szexi is lehet, egy fogkővel borított vagy szuvas fog soha nem lesz az! 

Ígéret szép szó

A lepedék és fogkő professzionális eltávolítása évente legalább egyszer, de inkább kétszer ajánlott, egy intenzív ünnepi időszak után pedig kiemelten fontos, hogy fogaid egy kis extra törődést és szeretetet kapjanak. Ígérd meg magadnak, hogy 2022-ben rendszeresen, ideálisan félévente elmész egy fogászati szűrővizsgálatra, ahol nem csak a fogaidat ellenőrzik, de a szájüreg egészének állapotát is felmérik. És ha már időpontot kérsz, jelentkezz be egy dentálhigiéniai kezelésre is! 

Madenta, a jövő fogászata

Fogászatunk a belváros szívében, a Bank Centertől kőhajításnyira működik immár több mint 20 éve, folyamatosan az élvonalban. Látogass el a hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülállóan modern felszereltséggel és exkluzív miliővel bíró rendelőnkbe, ahol a Bank Center dolgozóit most kivételes kedvezményekkel várjuk! 

Foglalhatjuk az időpontodat? 😊

Szeretnél többet megtudni rólunk, hitvallásunkról, munkatársainkról, technikai felszereltségünkről, a rendelőnkben alkalmazott eljárásokról? Nézz körül weboldalunkon, illetve kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

Előző hír Következő hír

Hírek

Bomo Art Budapest, a hely, ahol minden egyedi

Bomo Art Petit néven, új üzlettel dicsekedhet a már három bolttal rendelkező Bomo Art Papírbolt.

Tovább

Teraszos élmények

Fedezzük fel a teraszos vendéglátóhelyeket a város szívében

Tovább

Online kulturális karácsonyi események

Ismét online ajánlatok, ezúttal a karácsonyi ünnepekre

Tovább

Föld Napja

Cselekedjünk még ma!

Tovább