2022 Március 1

Az HBO Max megérkezett Magyarországra

Március 8-án hazánkban is elindult a WarnerMedia prémiumszolgáltatása, az HBO Max. Az összesen 15 európai országban történő indulást a Bank Centerben található budapesti irodából koordinálta a vezetőség.

A várakozás izgalmát már hónapok óta érezni lehet az ország filmkedvelői között, ami nem is meglepő, hiszen ez a vadonatúj streamingélmény elsőként fogja egyetlen közös felületen összegyűjteni a rajongók ikonikus kedvenceit a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások kínálatából. Az új, látványos és kényelmes kezelőfelület akár öt nézői profillal, három egyidejű streameléssel, valamint korlátlan számú regisztrált eszközzel várja majd az HBO az előfizetőket. 

Az HBO Max mindenki számára kínál valamit. A saját gyártású HBO-sorozatok között megtalálható például az Utódlás, a Trónok harca és a Győzelmi sorozat: a Lakers dinasztia felemelkedése, a Max Originals tartalmai között pedig az És egyszer csak…, a Tizenegyes állomás és A légikísérő. A DC-től a Peacemaker – Békeharcos és a Wonder Woman 1984, a Cartoon Networktől a Gumball csodálatos világa és a Tini Titánok, harcra fel!, míg a Warner Bros. filmjei közül a Dűne, a Mátrix: Feltámadások és a Richard király nézhető a felületen. 

Szóval mindenki kezdheti bekészíteni a pattogatott kukoricát és más filmezős nasikat, mert az biztos, hogy sok minőségi, otthon töltött moziestére készülhetünk az elkövetkezőkben! Ráadásul üdvözlő ajándékként egy kiemelkedő promócióval is kedveskednek azoknak, akik március folyamán regisztrálnak: előfizetésük teljes időtartama alatt 33% kedvezményt kapnak a mindenkori havi díjból! 

Előző hír Következő hír

Hírek

Reményteljes húsvét 2020

Idén tavasszal a húsvét körüli készülődés talán csendesebb és egyben meghittebb is.

Tovább

Bank Center Aula

Bihon Győző kiállítása

Tovább

Mit olvassunk? - Irodalomajánló

Töltsük a szabadidőt olvasással

Tovább

Novemberi könyvajánló

Olvasni valók őszi estékre

Tovább