2022 Május 1

Biztos pont karnyújtásnyira

Magyarországon közel 1 millió ügyfél számára az első számú választás a Generali Biztosító Zrt.  A Generali üzletpolitikájában – ellentétben sok más biztosítóval – központi szerepet tölt be a személyes kontaktus: országszerte 230 képviseleti irodában állunk ügyfeleink rendelkezésére, vidéken és a fővárosban egyaránt. 

8 éve működik a Belváros szívében, a Bank Center Irodaházban az általam vezetett képviseleti iroda. 21 éves szakmai tapasztalatommal minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a hozzám betérők – legyenek az irodaházban dolgozók, a környéken élők, vagy akár külföldiek – VIP ügyfélélményben részesüljenek.

Mit nyújtok Önnek?

  • Vállalkozása kockázati portfóliójának teljes körű szakértői áttekintését
  • Az Ön kockázati portfóliójához kialakított egyedi ajánlatot
  • Díjkedvezményeket, ajándék szolgáltatásokat
  • Gyors és korrekt kárrendezést
  • Folyamatosan elérhető, élő kapcsolattartást
  • Gyors reagálást

Egy cégvezetőnek a biztonságos működéshez többféle biztosítással kell rendelkeznie. A Generali Cégpaletta egy olyan speciálisan összeállított program, amely tartalmazza mindazon biztosítási szolgáltatásokat, amelyekre ma egy vállalkozásnak, cégnek szüksége lehet. 

A legfontosabbakat kiemelve, ezek az alábbiak:

  • Vagyonőr – vállalati vagyonbiztosítás,
  • Általános és Szakmai Felelősség biztosítások,
  • D&O, Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása,
  • Egyéni és Flotta KGFB és Casco biztosítások,
  • Company és Private Care egészségbiztosítások,
  • Céges utasbiztosítás,
  • Cégvezetői kockázati élet, egészség- és balesetbiztosítás,
  • Pajzs munkáltatói egészség-balesetbiztosítás,
  • Gépbiztosítások

Amennyiben úgy gondolja, hogy a különféle biztosításokat az alacsonyabb díj ígéretével több biztosítónál megkötni pénzügyileg előnyösebb lehet, rossz nyomon jár. Hiszen az egyéni szerződések és a vállalkozás biztosításai egy kézben, a Generalinál összefonódva több megtakarítást jelent a többszerződéses kedvezmények által.

Ahhoz, hogy cégvezetőként rugalmasan reagálhasson a piac kihívásaira, szükség van működése, valamint munkatársai és családja biztonságára egyaránt. 

A cégvezetők is emberek, akik nem csupán a vállalkozásukért tartoznak felelősséggel, de otthonukat, családjukat, vagyontárgyaikat, és nem utolsó sorban a saját jövőjüket és egészségüket is biztonságban kívánják tudni. Céges és lakossági biztosítási igényeivel, valamint meglévő szerződéseivel kapcsolatban is számíthat rám, ha korrekt, gyors és szakértő megoldást keres.

Szakmailag felkészülten állok rendelkezésére napjaink legégetőbb problémája, a nyugdíjkérdés megoldásában is. Ha még nem látta elérkezettnek az időt, várom egy beszélgetésre, hogy minél előbb megérthesse és elindíthassa az államilag adójóváírással támogatott megtakarítási formák egyikét, beleértve az Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításokat is. Lássuk be, az idő nem nekünk dolgozik! 

Egy állandó, megbízható és elérhető biztosítási partner minden vállalatvezető és magánszemély számára egyaránt megnyugtató. Szeretek értelmes, jó és gyors munkát végezni, lehetetlennek tűnő helyzeteket megoldani, összegubancolódott szálakat kibogozni, tiszta, átlátható állapotot létrehozni, az őszinteség, a tisztesség és a szakmaiság jegyében.

Köszönöm meglévő partnereimnek, hogy engem választottak „biztos pontnak” biztosítási ügyeikben, és bízom benne, hogy Ön is mihamarabb megismerheti a VIP ügyfélélményt!

Keressen fel a Bank Center Hercegprímás utca felőli üzletsorán található képviseleti irodámban, szeretettel várom a hét minden munkanapján 9.00 – 18.00 óráig, egyedi igények esetén előzetes egyeztetés szerint.

Tóth Katalin

képviseletvezető

+36-20-319-6246 / toth.katalin@generalimail.hu

Előző hír Következő hír

Hírek

Tapolyai Emőke előadás a Bank Centerben

Nők a Futópadon – munka és magánélet egyensúlyának kérdései

Tovább

Animalia Anomalia

Kalácska Gábor kiállítása

Tovább

Szeptemberi könyvajánló

A szép őszi időben lehetőségünk van többet olvasni az erkélyünkön, a kertben, vagy éppen a szabad ég alatt egy zöld parkban.

Tovább

Programötletek szeptemberre

Kültéri ajánlások

Tovább