2022 Július 1

Üdvözöljük az Elc Brands elbűvölő világában!

Az Elc Brands páratlan hírnévvel rendelkezik az ágazatban, és folyamatosan elkötelezett a világ legelismertebb márkáinak fejlesztése és terjesztése mellett.

9 irodánkon keresztül legfőbb célunk, hogy értéket adjunk partnereink üzleti tevékenységéhez azzal, hogy stratégiai jövőképünket alkalmazzuk a számukra legmegfelelőbb márkák megtalálásához. Sok éves tapasztalatunk a piacon azt jelenti, hogy képesek vagyunk segíteni a népszerű márkák alkalmazását olyan keresleti termékekkel, amelyek valódi értéket képviselnek mindkét fél számára.

A licensing folyamata egy egyszerű munkakapcsolaton alapul – a márkatulajdonos (jogadó) az ügynökség közvetítésével engedélyezi egy harmadik félnek (ügyfél) a kiválasztott márka/márkák ideiglenes használatát, mely magába foglalja a márkanév, logó, képi anyagok és minden egyéb, a törvény által levédett tartalmak használatát. Ezen együttműködés világosan meghatározott feltételek mellett jön létre, mely által az ügyfél egy termék vagy szolgáltatás fejlesztésére és értékesítésére lesz jogosult. Az adott termékhez való megfelelő márka kiválasztása és használata növeli a termék népszerűségét, valamint annak eladását is, további bevételhez juttatva ezáltal az ügyfelet.

Az Elc Brands 2005-ben alakult, és a világ legbefolyásosabb márkáinak egyik vezető ügynökségévé nőtte ki magát. Referenciáink olyan licenszgazdák, mint a Warner Bros., az NBCUniversal, a Coca-Cola, az MGA Entertainment, a Discovery, a Moonbug, Mondo TV és olyan márkák, mint a Batman, Superman, Harry Potter, Looney Tunes, Trolls, Despicable Me, Fast & Furious, Jurassic World, L.O.L. Surprise!, Cocomelon, Masha and The Bear, Kid e Cats és Liverpool. A márkák csak bizonyos területeken elérhetők.

Fő missziónk, hogy világszinten piacvezetők lehessünk licenszgazdáink és partnereink körében és hogy egy olyan munkakörnyezetet teremtsünk, ahol az emberek szeretnek dolgozni. Célunk továbbá, hogy sikeres megoldásokat kínáljunk az ötlettől a megvalósításon át egészen a polcra kerülésig. 

A Közép-Kelet Európát lefedő irodánk Budapest szívében, az exkluzív környezetet nyújtó Bank Centerben (Szabadság tér) található.

További információk a honlapunkon (elcbrands.com), valamint érdeklődését várjuk az info@elcbrands.com email címen.

Előző hír Következő hír

Hírek

Karácsonyi ajánló

Hangolódjunk az ünnepekre!

Tovább

Novemberi könyvajánló

A természeti csodáktól az ökotudatosságig

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / XXIII.rész

Többnapos Cserehát túra

Tovább

Pünkösd

Pünkösdi szokások és hagyományok

Tovább