2022 Augusztus 2

Bank Center

A mélygarázsban megkezdődött az új elektromos autó töltők telepítése. A korábban kivitelezett töltőkön felül, további Type 2-es töltők kerülnek kialakításra, melyhez a Bank Center a betáplálási gerincvezetékek kiépítését megkezdte. A gerinckábel kiépítés plusz 8 darab, azaz szintenként 2 darab töltőhely kialakítását teszi lehetővé. 

A garázs meglévő elektromos töltő rendszerét a Parkl Kft. üzemelteti.  A töltők használatba vétele és a fizetés is a Parkl applikáción keresztül történik.  A felhasználó tájékoztatást kap az aktuális töltöttségről és üzenetet küld, ha elérte a 100%-os töltöttségi szintet. 

További információért, kérjük, látogassanak el a Parkl honlapjára.

https://parkl.net/hu/

A Bank Center mélygarázs több szakaszban zajló felújítási munkálatai már a tavalyi évben elkezdődtek. Először felújításra került a -2-es szint füstérzékelője, valamint szénmonoxid érzékelő rendszere. Jelenleg a liftelőterek felújításával folytatják a munkát, melynek keretében azok festése, LED-es fényforrásainak cseréje és lábazati elemek cseréje, továbbá a garázs falfelületeinek festése történik.

Tervezés alatt van a jövő évi költségvetés, ahol a Tulajdonosi beruházás során szeretnénk a -2 és -3 szint padlózatának teljes felújítását elvégezni. 

A későbbiekben tervezzük a garázs világítás korszerűsítését mozgás-és jelenlét érzékelővel, illetve a CCTV kamerarendszer modernizációját.

Előző hír Következő hír

Hírek

Novemberi kirándulások Budapest környékén

Színpompás erdők, kristálytiszta levegő az ősz utolsó hónapjában.

Tovább

Téli programok

Ünnepi hangolódás

Tovább

Júliusi könyvajánló

Töltődj fel olvasással a nyári hónapok alatt

Tovább

Biztos pont karnyújtásnyira

Generali iroda a Bank Centerben

Tovább