2022 Szeptember 1

EDDZ ÉS SPÓROLJ IDŐT VELÜNK!

Napjainkban egyre nagyobb szerepet tölt be az emberek életében az egészséges életmód. Az egészséges étkezés, a heti rendszerességgel végzett testedzés és a ’work-life balance’ mostanra alaptétel. Ezt sajnos a mai rohanó világban egyre nehezebb megoldani, priorizálni szükséges a feladatokat az élet minden egyes területén. Emiatt előfordulhat, hogy bizonyos dolgok háttérbe szorulnak, ilyen lehet sok esetben a sport is.

De mi lehet erre a megoldás?

Egy 20 perces edzés az E-Fittel!

Az egészség mellett az idő a legnagyobb érték.

Az immár öt éve a Bank Centerben található E-Fit Studio&Showroom-ban heti 2 személyi vagy cardio edzés elegendő ahhoz, hogy fitten tartsd magad és mindeközben időt spórolj!

Cégünk több, mint tíz éve van jelen hazánkban és a nemzetközi piacon egyaránt, mostanra több, mint 60 országban értékesítettünk és 2000 stúdióban, edzőteremben használják termékeinket szerte a világban, sok millió edzést tartva évente. Profi fejlesztőcsapatunkkal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy vevőink és partnereink igényeit maximálisan kielégítsük és hozzájáruljunk egészségük megőrzéséhez.

A Bank Centerben található stúdiónk központi elhelyezkedésének köszönhetően közkedvelt hellyé vált mind az itt dolgozóknak, mind a környékről érkezőknek vagy éppen a külföldiek számára. Széleskörű szolgáltatásaink között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzésformát. 

Ha neked is fontos az időd, és szeretnél kiváló körülmények között, a legmodernebb eszközökkel személyi edzést végezni, akkor gyere és légy Te is az E-Fit közösség tagja!

Várunk szeretettel minden hétköznap az E-Fit Studio&Showroom-ban!

Előző hír Következő hír

Hírek

Decemberi könyvajánló

Mit olvassunk az Ünnepek alatt?

Tovább

Januári könyvajánló

Sok izgalmas olvasnivaló vár ránk az idei évben is, nézzünk meg ezek közül néhányat.

Tovább

Októberi könyvajánló

Könyvek őszi napokra

Tovább

Júniusi könyvajánló

Kezdjük a nyarat egy izgalmas könyvvel!

Tovább