2022 Október 1

OTP Private Banking a Bank Centerben

Magyarország vezető privát banki szolgáltatója*, melyet a Global Finance magazin Közép-Kelet-Európa legjobb privát bankjának választott 2021-ben, új ügyfél központot nyitott a Bank Centerben. Ennek apropóján beszélgettünk Bozsogi Tamással, az OTP Private Banking Kiemelt Privát Banki Főosztályának vezetőjével.

Kiket várnak az új kiszolgálási központba és mi indokolta a nyitást?

Kiemelt privát banki ügyfeleink számára nyitottuk meg új, exkluzív, modern kiszolgálási helyszínünket. A privát banki kiszolgálás egyik alapja a személyes kapcsolattartás, így a nyitás mögött több tényező is állt. Egyrészt folyamatosan bővülünk: jelentősen nőtt a ránk bízott vagyon nagysága és az ügyfeleink száma is az elmúlt időszakban, és digitalizáció előtörése mellett továbbra is nagyon fontos a tanácsadók és az ügyfelek közötti személyes kapcsolattartás.  Ezek a találkozók ugyan már nem a rutintranzakciók ügyintézéséről szólnak, hanem meghatározó láncszemei az ügyfélportfóliók rendszeres felülvizsgálatának. Főleg az utóbbi időszakban, amikor nagyon felértékelődött az aktív vagyonkezelés és a személyre szabott tanácsadás szerepe. Másrészt a legmagasabb vagyoni szegmens egyre inkább igényli a család, mint egység alapú megközelítést a kiszolgálásban és a vagyonkezelésben. Mindezek miatt vált indokolttá egy nagyobb, exkluzívabb központ megnyitása, ahol ügyfeleinket még magasabb színvonalon ki tudjuk szolgálni.

Egyedi vagyonkezelés és aktív tanácsadás. Miért értékelődtek fel ezek a szolgáltatások, és mit tudnak nyújtani? 

Különösen gyorsan változik most a piaci környezet, így széleskörű tájékozottságra és sokszor azonnali reakcióra van szükség, ha vagyonunkat biztonságba szeretnénk tudni.  Ügyfeleink nagy részének ugyanakkor nem a vagyonkezelés a szakmája, nem várható el tőlük, hogy naprakészek legyenek a makrogazdasági történésekkel és piaci lehetőségekkel. Ezért felértékelődik a banki tanácsadók szerepe és szaktudása, akik up-to-date elemzésekkel, proaktív döntéstámogatással, személyre szabott, komplex befektetési tanácsadással, egyedi portfólió kialakításában és gondozásában is aktívan tudják támogatni az ügyfeleket. Ránk mindezekben számíthatnak, teljeskörűen kiszolgáljuk a pénzpiaci és befektetési igényeket – egy kézből.

Mit üzenne annak az olvasónak, aki ezek után szeretné felkeresni irodájukat?

„Mindenkinek személyes pénzügyi céljai vannak, mi pedig abban segítünk, hogy ezeket elérjék.Segítünk gondozni, megőrizni és gyarapítani vagyonát. Számíthat ránk most és a jövőben is, nemzedékeken át. Forduljon hozzák bizalommal és egyeztessünk a következő lépésről!”

OTP Private Banking elérhetőségek: 

1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center 7. emelet

tamas.bozsogi@otpbank.hu /+36 70 708 1340

*Portfolio Privát Banki felmérés, 2022.H1

Előző hír Következő hír

Hírek

Libegők Éjszakája

Libegőzz 6 helyszínen!

Tovább

Bazilika és Vörösmarty tér karácsonyi vásárok

Sötétedés után fél óránként gyönyörködhetünk a Bazilikára vetített 3D-s épületfestésben egy speciális szemüveg segítségével.

Tovább

Februári könyvajánló

Olvasson bele e havi izgalmas könyv ajánlatainkba.

Tovább

Pünkösd

Pünkösdi szokások és hagyományok

Tovább