2020 Február 2

XIII. Budapesti Mangalica Fesztivál

Az eseményre 2020. február 7-9 között kerül sor.

Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő gasztronómiai ünnep mára már kivívta magának az országos ismertséget és örömmel számolhatunk be arról, hogy az esemény „vándorcirkusz” jelleggel járja szép hazánk nagyobb városait is. 

Az ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel és legtöbbször attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő, így a kereskedelmi láncok kiiktatásával mindenki jobban jár. A kiváló termékek mellett műsorokkal, gyerekprogramokkal, egészben sült malaccal, meleg mangalica ételekkel, finom hazai borokkal és pálinkákkal várják a kedves közönséget a szervezők. A budapesti rendezvényen elmaradhatatlan elem lesz a főzőverseny!

Kizárólag a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete (MOE) által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

Előző hír Következő hír

Hírek

Online koncert lehetőségek

A zene házhoz jön...

Tovább

Tavasztól folytatódik az M3-as metró felújítása

2020 márciusától az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomásokon is elindulnak a munkálatok.

Tovább

Megújult aula a Bank Centerben

Gáborjáni Szabó Gáborral beszélgettünk a Bank Center megújult aulájáról.

Tovább

The Art of Banksy kiállítás 2020

Az ART OF BANKSY utazó kiállítás, amely igyekszik átfogó képet adni a rejtőzködő street art művész világáról.

Tovább