2020 Február 2

XIII. Budapesti Mangalica Fesztivál

Az eseményre 2020. február 7-9 között kerül sor.

Az idén tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő gasztronómiai ünnep mára már kivívta magának az országos ismertséget és örömmel számolhatunk be arról, hogy az esemény „vándorcirkusz” jelleggel járja szép hazánk nagyobb városait is. 

Az ingyenesen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel és legtöbbször attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő, így a kereskedelmi láncok kiiktatásával mindenki jobban jár. A kiváló termékek mellett műsorokkal, gyerekprogramokkal, egészben sült malaccal, meleg mangalica ételekkel, finom hazai borokkal és pálinkákkal várják a kedves közönséget a szervezők. A budapesti rendezvényen elmaradhatatlan elem lesz a főzőverseny!

Kizárólag a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete (MOE) által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

Előző hír Következő hír

Hírek

Március 15.

Adunk néhány tippet, hova menj nemzeti ünnepünkkor Budapesten.

Tovább

Online koncert lehetőségek

A zene házhoz jön...

Tovább

Ahoy! Csokoládé és Limonádé Bár

Csodás ízek és illatok, folyékony és ropogós varázslatok, kényeztető gasztro örömök!

Tovább

Virtuális múzeum bejárások

Sorban állás nélkül nézelődhetünk a legnagyobb múzeumokban.

Tovább