2020 Március 1

Bomo Art Budapest, a hely, ahol minden egyedi

Egy olyan papírmanufaktúra, ami 1997 óta ontja magából a szebbnél szebb saját tervezésű csomagolópapírokat, határidőnaplókat, füzeteket, kalligrafikus eszközöket, levélpapírt és tintákat, rajzkönyvet és képeslapokat, 3d-s papír földgömböket, kaleidoszkópokat, kottafüzeteket és megannyi különleges terméket. Nézzetek körül! Amikor egy ilyen, egyedi tervezésű, meseszép csomagolópapírba csomagoljuk a kiszemelt ajándékot, még különlegesebbé tesszük az eseményt és az ünnepeltet, egyaránt.

Bomo Art Petit néven, új üzlettel dicsekedhet a már három bolttal rendelkező Bomo Art Papírbolt. A Régiposta utca és a Várkert bazárban található boltok mellett ez a legapróbb, ugyanakkor a már megszokott csodás kínálat esszenciája fellelhető itt minden mennyiségben.

 Az aprócska papírbolt a Gozsdu udvar szomszédságában a Síp utcában székel és a helyiség ugyan tényleg csupán 12 négyzetméter, de különlegessége, hogy itt személyre lehet szabni a frissen vásárolt naplót, füzetet – a Kingsley betűdombornyomó masinával helyben, a betűkészletből kiválasztható rövid szöveget – pl. monogramot – tudnak nekünk a bőrkötésbe nyomni.

https://www.bomoart.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

F5 Fitness & Gym

Új fitness terem a Bank Centerben!

Tovább

Szeptemberi könyvajánló

Indítsuk az őszt érdekes olvasnivalókkal!

Tovább

Reményteljes húsvét 2020

Idén tavasszal a húsvét körüli készülődés talán csendesebb és egyben meghittebb is.

Tovább

Budapest Garden

Hangulatos kiülős helyek, izgalmas szabadidős programok

Tovább