2020 Március 1

Bomo Art Budapest, a hely, ahol minden egyedi

Egy olyan papírmanufaktúra, ami 1997 óta ontja magából a szebbnél szebb saját tervezésű csomagolópapírokat, határidőnaplókat, füzeteket, kalligrafikus eszközöket, levélpapírt és tintákat, rajzkönyvet és képeslapokat, 3d-s papír földgömböket, kaleidoszkópokat, kottafüzeteket és megannyi különleges terméket. Nézzetek körül! Amikor egy ilyen, egyedi tervezésű, meseszép csomagolópapírba csomagoljuk a kiszemelt ajándékot, még különlegesebbé tesszük az eseményt és az ünnepeltet, egyaránt.

Bomo Art Petit néven, új üzlettel dicsekedhet a már három bolttal rendelkező Bomo Art Papírbolt. A Régiposta utca és a Várkert bazárban található boltok mellett ez a legapróbb, ugyanakkor a már megszokott csodás kínálat esszenciája fellelhető itt minden mennyiségben.

 Az aprócska papírbolt a Gozsdu udvar szomszédságában a Síp utcában székel és a helyiség ugyan tényleg csupán 12 négyzetméter, de különlegessége, hogy itt személyre lehet szabni a frissen vásárolt naplót, füzetet – a Kingsley betűdombornyomó masinával helyben, a betűkészletből kiválasztható rövid szöveget – pl. monogramot – tudnak nekünk a bőrkötésbe nyomni.

https://www.bomoart.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Reményteljes húsvét 2020

Idén tavasszal a húsvét körüli készülődés talán csendesebb és egyben meghittebb is.

Tovább

Teraszos élmények

Fedezzük fel a teraszos vendéglátóhelyeket a város szívében

Tovább

Nyári Könyvajánló

Ez a nyár is tartogat néhány felejthetetlen irodalmi művet! Legyünk éppen a strandon, útközben vagy otthon egy fárasztó munkanap után, olvasni mindig jó!

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek - wonderLAB - egyedi készítésű magyar design termékek

Ki ne szeretne olyan ruhát, vagy ékszert viselni, ami nem „jön” szembe az utcán tucatszám...

Tovább