2020 Március 1

Bomo Art Budapest, a hely, ahol minden egyedi

Egy olyan papírmanufaktúra, ami 1997 óta ontja magából a szebbnél szebb saját tervezésű csomagolópapírokat, határidőnaplókat, füzeteket, kalligrafikus eszközöket, levélpapírt és tintákat, rajzkönyvet és képeslapokat, 3d-s papír földgömböket, kaleidoszkópokat, kottafüzeteket és megannyi különleges terméket. Nézzetek körül! Amikor egy ilyen, egyedi tervezésű, meseszép csomagolópapírba csomagoljuk a kiszemelt ajándékot, még különlegesebbé tesszük az eseményt és az ünnepeltet, egyaránt.

Bomo Art Petit néven, új üzlettel dicsekedhet a már három bolttal rendelkező Bomo Art Papírbolt. A Régiposta utca és a Várkert bazárban található boltok mellett ez a legapróbb, ugyanakkor a már megszokott csodás kínálat esszenciája fellelhető itt minden mennyiségben.

 Az aprócska papírbolt a Gozsdu udvar szomszédságában a Síp utcában székel és a helyiség ugyan tényleg csupán 12 négyzetméter, de különlegessége, hogy itt személyre lehet szabni a frissen vásárolt naplót, füzetet – a Kingsley betűdombornyomó masinával helyben, a betűkészletből kiválasztható rövid szöveget – pl. monogramot – tudnak nekünk a bőrkötésbe nyomni.

https://www.bomoart.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Podmaniczky tér megújítása

Hamarosan elkészül az új Podmaniczky Frigyes tér.

Tovább

Március 15.

Adunk néhány tippet, hova menj nemzeti ünnepünkkor Budapesten.

Tovább

Karácsonyi koncert és egyéb kulturális ajánlások

Nem múlhat el karácsonyi készülődés Csajkovszkij Diótörője nélkül.

Tovább

Virtuális múzeum bejárások

Sorban állás nélkül nézelődhetünk a legnagyobb múzeumokban.

Tovább