2020 Május 1

Online kézműves tanfolyamok

A jelenlegi helyzet előhozhat belőlünk olyan képességeket, amiket még nem ismertünk fel magunkban. Amikor már végeztünk minden kötelező házi és ház körüli munkával, akkor lehetőségünk nyílhat rá, hogy befelé figyeljünk és hagyjuk kibontakozni rejtett kreativitásunkat. Számos művészeti tanfolyam kínál lehetőséget online oktatásra azoknak, akik éreznek magukban tehetséget és tanulni, fejlődni szeretnének valamilyen kreatív témakörben. 

Íme, néhány kitűnő példa:

A fessneki.hu például egy olyan vezetett festőtanfolyam, ahol egy kiválasztott festményt a vezető segítségével - konkrét instrukciók mellett - a csoport egy időben fest meg lépésről-lépésre.A www.fessneki.hu webshopban a jó minőségű eszközöket, valamint komplett szetteket tudunk megvásárolni, így már az otthonunkban is élvezhetjük a FessNeki élményt! 

www.fessneki.hu

Egy másik technikát sajátíthatunk el a hollerart.hu tanfolyamain, amik a járványra való tekintettel, szintén csak online érhetőek el.

Ezen a tanfolyamon lehetőségünk nyílik a jobb-agyféltekés rajzolás online elsajátítására és még az eszközöket is be tudjuk szerezni hozzá. A 2x8 órás online tanfolyamon mindenki külön-külön kap instrukciót és segítséget a vezetőtől ahhoz, hogy el tudja sajátítani a rajzoláshoz szükséges látásmódot.

A tanfolyamot Holler Erika Zója festőművész tartja, aki 26 évig Olaszországban élt, ahol elvégezte a LABA Szépművészeti Akadémiát Festő szakon, majd dolgozott, mint festőművész ezzel egy időben rajz és festő tanfolyamokat tartott gyermekeknek és felnőtteknek több, mint 10 éven keresztül.

https://www.hollerart.hu/felnotteknek-jobb-agyfeltekes-fotorealisztikus-rajz-es-festotanfolyam/

Szép képeket és kellemes időtöltést a kreatív világban!

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Virtuális múzeum bejárások

Sorban állás nélkül nézelődhetünk a legnagyobb múzeumokban.

Tovább

Hurrá, nyaralunk!

Íme, néhány kedvenc a magyarországi nívós és egyedi szálláslehetőségek közül – kicsit másképp.

Tovább

Augusztusi könyvajánló

Nyár végi olvasmányok

Tovább

Húsvét

Szokások, hagyományok és szimbólumok

Tovább