2020 Július 1

Balatoni szabadtéri programok 2020 nyár

2020. július 16-án 20.30 órakor lép színpadra Balatonfüreden Kern András, aki a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is előadja.

Kisfaludy Színházi Esték: Kern András estje

A Kossuth-díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is roppant népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez.

A műsorban a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik – többek között – a Hé, 67! a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem és ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól, mindez sok-sok történettel, és humorral van kiegészítve.

Jazz piknik – Paloznak - 2020 augusztus 20-22

https://jazzpiknik.hu/programtabla2020/

A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon már 9. alkalommal kerül megrendezésre a paloznaki Jazzpiknik. A rendezvény egy kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 40 koncertes rendezvénnyé.

Egy olyan színvonalas rendezvény létrehozása lebegett a szemünk előtt – és lebeg ma is – amely a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók. Az 500 lakosú falu – mely Füredtől csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak anagykoncertek.

Nyáresti Operett – Siófokon - 2020 július 6-augusztus 25 között

Nyáresti operett előadások 2020 Siófok

A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvara ad otthont az ingyenesen látogatható Nyáresti operett előadások rendezvénysorozatnak.

Közreműködnek:

Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kisegyüttese
Vezényel: Farkas Pál
Szólisták
Szoprán: Simon Boglárka / Pánczél Klaudia
Tenor: Jenei Gábor

Időpontok:

július 7., 14., 21., 28. kedd 19.00
augusztus 4., 11., 18., 25. kedd 19.00

 

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Színházi előadások Budapesten - szeptember

A jelenlegi helyzetben a színházak is megtesznek mindent a közönség és a társulat biztonsága érdekében, így minden nagyobb létszámú társulatot igénylő darabot felváltanak kevesebb szereplős előadásra. Szemezgessünk ezek közül!

Tovább

Farsang

Története, szokások, ételek és programkínálat

Tovább

Aktívan a natúrparkokban

Rendezvénysorozat

Tovább

Az Országos Kéktúra útvonal szakasza / V. rész

Túrázzunk a Balaton-felvidék újabb szakaszán, Tapolcától Badacsonytördemicig.

Tovább