2020 Július 2

Hurrá, nyaralunk!

Eden Rose Apartman: egy kis luxus és romantika a Pilis szívében

Az Eden Rose Apartmanban nem lesz több szállóvendég, csak Önök!

Friss levegő, csend és nyugalom, otthonos kényelem várja vendégeit a kis "meseházikóban"!

Az erdő aljában megbúvó gerendaházban kialakított apartman egy szobából, fürdőszobából, melyből nyílik egy infraszauna és fedett tornácból áll, mintegy 42 m2, két felnőtt részére nyújt tökéletes kikapcsolódási, pihenési lehetőséget.

https://www.edenroseapartman.hu/edenroseapartman

 

Hegyi kabin- Zebegény: mindössze 60 km Budapesttől

A kabin kifejezést az angol nyelv azokra az egyszerű kis házakra használja, amelyek fából épülnek.

A Hegyi Kabin is valami hasonló akar lenni, néhány modern elemmel kiegészítve. A házat úgy tervezték meg, hogy legyenek benne békés kis helyek, ahol az ember teljes szimmetriába kerülhet. A belső kialakításnál a skandináv egyszerűséget próbálták ötvözni a hegyi vendégházak otthonosságával.

https://hegyikabin.hu/hegyikabin/

 

Noszvaj, Lombházak: különleges szállás

A Magyarországon elsőként épült lombházainkat érdemes kipróbálni! Ha elegetek van a városból, vagy csak pihenni szeretnétek egy különleges szálláson, fogaljatok nálunk legalább két éjszakára és pihenjétek ki magatokat. Lombházaink egy 4**** szálloda felszereltségével rendelkeznek lakosztály méretben, ami egy nyüzsgéstől mentes pihenésre maximálisan alkalmas hely. Öt azonos lombházzal állunk rendelkezésetekre az év minden napján.

http://www.treehouses.hu/lombhazak-bemutatas/

 

Catherine’s Cottages: „Ez egy különleges hely...”

Legalábbis azt mondják vendégeink, hogy ezért térnek vissza hozzánk újra és újra. A Catherine’s Cottages a Vértes déli lejtőin, Budapesttől egy órányi távolságra, egy kis birtokon, egy csokornyi átalakított présházból áll. Leírhatatlan szépség övezi a házakat, a szőlőlugasok és a levendulák ölelésében. Minden ház különleges és egyben autentikus berendezése egyedi és lenyűgöző!

https://catherinesvineyardcottages.com/hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Karácsonyi ajándék ötletek - wonderLAB - egyedi készítésű magyar design termékek

Ki ne szeretne olyan ruhát, vagy ékszert viselni, ami nem „jön” szembe az utcán tucatszám...

Tovább

Termelői piacok a Fővárosban

Kevés üdítőbb dolog létezik egy kellemes augusztusi reggelen, mint felkeresni a hozzánk épp legközelebb található ökopiacot és beszerezni vagy éppen ott elfogyasztani a friss alapanyagokból készülő reggelit.

Tovább

Szeptemberi könyvajánló

A szép őszi időben lehetőségünk van többet olvasni az erkélyünkön, a kertben, vagy éppen a szabad ég alatt egy zöld parkban.

Tovább

Podmaniczky tér megújítása

Hamarosan elkészül az új Podmaniczky Frigyes tér.

Tovább