2020 Augusztus 3

Augusztusi gasztro- és bortúra a belvárosban

Borhajó Budapesten, élőzenés sétahajózás borkóstolóval

Lépjen fedélzetünkre és ismerje meg a várost a lehető legszebb perspektívából. A Duna vizéről Budapest leggyönyörűbb látványosságai tárulnak a szeme elé, mint a Parlament, a Bazilika vagy a Nagy Vásárcsarnok. A folyó túloldalán feltekinthet a lélegzetelállító Budai Várnegyedre a Mátyás-templommal és a Halászbástyával, majd lejjebb ereszkedve a Gellérthegy csúcsán magasodó Szabadság-szobrot csodálhatja meg. Az út során hét különböző magyar borkülönlegességet kínálunk kóstolásra, hogy ne csupán egy érzékét kényeztessük. Az italokat egymás után szolgáljuk fel ismertető kíséretében, folyamatosan haladva a testesebb borok felé.

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-borhajo-budapest.html

A Domus Vinorum Borház és Rendezvényhelyszín

Saját szervezésű borkóstolókkal, borvacsorákkal, koncertekkel és egyéb programokkal várjuk vendégeinket! Nem kell vidékre utaznia, hogy megkóstolhassa Magyarország borvidékeinek nedűit. Térjen be hozzánk, a belváros egyedülálló boros pincéjébe, ahol egyedi programokat kínálunk céges rendezvényének, csoportjainak. Borszaküzletünk több mint 200 fajta magyar bort kínál Önnek. Nagy borvidékek neves borait, kis pincészetek kézműves borait. Borvacsoráinkon a finom ételek és az egyes fogásokhoz passzoló borok harmonikus találkozása felejthetetlen élményt nyújt. Borházunk egyedi hangulatot biztosít akár 10 főtől, előzetes bejelentkezés alapján. 

http://www.domusvinorum.hu/#home

Kóstolom Borbár

Egy hely, ahol a borászokkal lehet beszélgetni, szakmázni, ahova az ember munka előtt, alatt vagy helyett beül. Ahol otthon érzi magát. Ahol jó borok veszik körül. Ahol társaságban van, akkor is, ha egyedül érkezik.

Állandóan változó portfólióval, borászokkal, beszélgetésekkel, szakmai előadásokkal, kedvenc zenéinkkel várunk. Munka utáni szimpla borozásra, borkóstolóra, esti szórakozásra, céges vagy privát bulikra. A Kóstolom Borbárban, jó borokkal körülvéve, bármikor otthon érezheted magad, érkezz akár társaságban, akár egyedül.

https://kostolomborbar.hu/

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Madame Tussauds Budapest

Sztárok a Palazzo Dorottyában

Tovább

Júliusi programajánló

Válogasson hazai programkínálatunkból

Tovább

Hello város játék applikáció

Városfelfedezés kicsit másképp!

Tovább

Adventus Domini

Az Úr eljövetele

Tovább