2020 Szeptember 1

Őszi szabadtéri programok - magyarországi kalandparkok

A kalandpark egy olyan szórakoztató létesítmény, ahol ügyességfejlesztő és izgalmas feladatokban tehetjük próbára a képességeinket. Kinek mi jut eszébe egy kalandparkról? Valószínűleg olyasmik, hogy kihívás, száguldás, tériszony, természet.  Nézzünk meg párat a legjobbak közül!

Zamárdi Kalandpark

Egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található – végtelen lehetőségekkel a szabadidő aktív eltöltésére! A Zamárdi Kalandpark ősfái között kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

http://zamardikalandpark.hu/

Római Kalandpark

A Római Kalandpark egy egyedülálló szabadtéri rendezvényhelyszín Óbuda szívében.  A Park híres gyönyörű ősfáiról és kihívást jelentő akadályairól, ahol a természet és az aktív – sportos élet találkozik. A Kalandpark kiváló lehetőséget és helyszínt biztosít céges rendezvények, családi napok lebonyolításához. A 2,5 hektáros területükön kicsik és nagyok, családok és barátok találnak aktív, természetközeli kikapcsolódást.  A park magaslati kötélpályákkal, lecsúszó pályákkal, szabadtéri lézerjátékkal és megannyi szabadidős szolgáltatással nyújt feledhetetlen, egyedi élményt.

https://romaikalandpark.hu/

Zemplén kalandpark: a legek kalandparkja!

Magyarország leghosszabb és legmagasabban futó kötélpályán repülhetünk át csodálatos kilátással alattunk a 100 méteres mélységre. A Szár-hegy és Magas-hegy közötti 1036 métert nem csak üvegpanorámás zárt kabinban lehet megtenni. A kabinokban utazók a panoráma ablakokon kitekintve két párhuzamos kötélzetet láthatnak (ez a “Sólyom”), melyen az extrém kalandra vágyók 80 km/órás sebességgel átcsúszó kötélpályán is megtehetik a több mint egy km-es távot! Ezen kívül számos izgalmas élmény várhat ránk, ha ellátogatunk erre a gyönyörű vidékre.

2275 méteres hosszúságával itt található az ország és a térség leghosszabb bob pályája. Egy teljesen biztonságos négy csövön rögzített bob kocsival történik a lecsúszás. Minden utas önállóan irányítja a bobot, amely 37 km/órás sebességnél automatikusan lefékeződik, ezzel is garantálva a csúszás biztonságát. A pálya adottságai, elhelyezkedése, szépsége felejthetetlen élményt nyújt a száguldás kedvelőinek.

http://www.zemplenkalandpark.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Ahoy! Csokoládé és Limonádé Bár

Csodás ízek és illatok, folyékony és ropogós varázslatok, kényeztető gasztro örömök!

Tovább

Hello város játék applikáció

Városfelfedezés kicsit másképp!

Tovább

Januári könyvajánló

Sok izgalmas olvasnivaló vár ránk az idei évben is, nézzünk meg ezek közül néhányat.

Tovább

Darules

Nyílt túrák, programok, ökoturisztikai fesztivál a szegedi Fehér-tónál

Tovább