Az épület

A BANK CENTER EGY IKONIKUS ÉPÜLET A SZABADSÁG TÉREN, A VÁROS SZÍVÉBEN

Az irodaház presztízsértékű helyszínt és magas színvonalú szolgáltatásokat kínál mind a bérlők, mind a látogatók számára. A négy tízemeletes torony kellemes munkakörnyezetet biztosít mintegy 50 nemzetközi vállalat és szervezet alkalmazottai számára.

AZ ÉPÜLET

A Bank Center a nemzetközileg is elismert magyar építész, Dr. Finta József tervei alapján épült a kanadai Olympia & York fejlesztése alatt. 

Az épületben 32 ezer négyzetméternyi prémium kategóriás bérbe adható terület található négy 10 emeletes toronyban (Gránit, Platina I, Platina II és Citi). 

A modern irodaház méltó szomszédja a Magyar Nemzeti Bank, a régi Tőzsdepalota és a Magyar Államkincstár történelmi épületeinek. 

A Bank Center épületében és közelében számos szolgáltatás áll a Bérlők rendelkezésére.

HELYI MENEDZSMENT ÉS ÜZEMELTETÉS

Az ingatlankezelést dinamikus helyszíni managementtel és karbantartó csapattal az Avestus Real Estate felügyeli. 

Az üzemeltető management hétköznap 7.00 órától 19.00 óráig áll rendelkezésre. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az üzemeltetéssel és épület karbantartással kapcsolatban a legjobb szolgáltatást nyújtsuk bérlőinknek.

BIZTONSÁG

  • Terrorelhárító szolgálat
  • 24 órás biztonsági szolgálat, zártláncú kamerarendszerrel
  • Emelt szintű recepciós szolgálat
  • Elektronikus beléptető rendszer minden toronyban, biztonsági kapukkal

VAGYONKEZELÉS

A Bank Center Irodaház vagyonkezelője a GLL Real Estate Partners.

A 2000-ben Münchenben alapított GLL Real Estate Partners GmbH az intézményi befektetők egyik vezető ingatlankezelője. Mintegy két évtized után 2018-ban a GLL lett a Macquarie Group ingatlanbefektető platformja. A cég tizenkét országban, mintegy 7 milliárd eurós ingatlanvagyont kezel Európában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában.