2021 November 1

FOXPOST

A 2015-ben alapított magyar tulajdonú FOXPOST az egyik legnépszerűbb logisztikai szolgáltató a hazai piacon, amely az egyre elterjedtebb csomagautomatás átvételi módra specializálódott, és Magyarországon a legnagyobb ilyen hálózattal rendelkezik. Ez a kézbesítési forma világszinten is rohamosan terjed, hiszen rugalmassága és költséghatékonysága mellett nagy előnye az érintkezésmentesség. 

Egyszerű és időtakarékos csomagátvételt biztosítanak, hiszen automatáik könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján és reggeltől estig elérhetőek. 

Budapest belvárosa kiemelt jelentőségű terület a cég életében, és számos kihívást támaszt. Egyszerre kell a történelmi hagyományokban gazdag, sokszor műemlékvédelem alatt álló, vagy városrendezési szempontból kiemelt területeken, és a modern, lüktető metropoliszt képviselő épületekben megjelenniük, mint amilyen a Bank Center is. 

A hagyományok tisztelete és a modern kor támasztotta kihívásokra adott válaszok innovatív megoldásaikban tükröződnek. Folyamataikat úgy alakították ki, hogy a lehető legalacsonyabb környezeti terhelés mellet legyenek hatékonyak és gyorsak.

Elkötelezettek a természet védelme, a környezettudatosság mellett. Jelenleg automatába szállítás esetén egy házhoz kézbesített csomaghoz képest 60-70%-kal kevesebb károsanyag jut a levegőbe. A fenntarthatóság jegyében a teljes és az egy csomagra vetített károsanyag-kibocsátást is mérik, így havi szinten dekára pontosan meg tudják mondani ennek értékét. A FOX Green program keretében 2025-re szeretnének a fővárosban karbonsemlegesen kiszállítani, ezt követően pedig ezt országosan minél szélesebb körben megvalósítani. Ezért az elsők között kezdték tisztán elektromos gépjárművel a szállítást végezni. Ma van olyan megoldásuk, amivel nulla károsanyag-kibocsátás mellett tudnak kiszállítani.

A FOXPOST számára a független bíráló bizottságtól elnyert Superbrands díjak is bizonyíjták a szakmai elismerést, egyben visszajelzés, hogy jó úton haladnak, és alátámasztják azt a törekvésüket, miszerint a jövő logisztikáját építik. 

Automatájuk a Bank Center épületében a hét minden napján várja ügyfeleiket.

Előző hír Következő hír

Hírek

Kirándulási lehetőségek Budapesten és környékén

Töltődj fel a friss levegőn!

Tovább

EDDZ ÉS SPÓROLJ IDŐT VELÜNK!

20 perces személyi és cardio edzés a Bank Centerben az E-Fit-tel

Tovább

Őszi gyógynövények és gyógyhatásaik

Ősz derekán eljött a fák, bokrok terméseinek begyűjtési ideje. Ismerkedjünk meg egy kicsit közelebbről ezeknek a csodaszereknek megelőző és gyógyító hatásairól.

Tovább

Ganodermagombával az egészségért

Gano Excel

Tovább