2021 Február 1

Hello város játék applikáció

A jelenleg 4 városban (Balatonfüred, Siófok, Szentendre és Pécs) elérhető városfelfedező játék alkalmazást mindazok számára ajánljuk, akik szeretik a városismereti sétákat, szeretnek játszani, viszont nem szeretnének másokhoz alkalmazkodni.  Egyszerűen letölthető telefonra a Hello Város alkalmazás, melyet már virtuálisan is, otthonunkból, a kanapén ülve is játszhatunk, bejárhatjuk a meseszép településeket és megismerhetjük történetüket.

A játék során mindössze 1-1 olyan feladat van, amikor pl. le kell olvasni egy számot egy emléktábláról, azonban ezt otthonról is megtehetjük – kattints a ?-re és kérj segítséget.  A harmadik segítség már a megoldás, mely ezután egyszerűen beírható. 

Játék működése

A program az adott település központi részén indul és az első feladat megoldását követően megkapjuk a következő pontot a városban, ahova menni kell és így tovább a játék végéig.  Minden egyes helyszínen a játék megoldása továbbvisz a következő pontra.  Ha csak játszani szeretnél, akkor az alkalmazás újabb és újabb feladatok, kvízkérdések feladásával pontról pontra haladva körbe fog vinni a történelmi városnegyedben, a különböző látnivalók mentén.  Ha szeretnél érdekes anekdotákat, történeteket is megismerni a városról, akkor kifejezetten ajánljuk az Info-ra kattintást (jobb felső sarok), mert itt olvashatsz igazán érdekes történeteket, információkat a városról.

Két játékos esetén elég 1 telefonra letölteni, ha többen, akkor érdemes 2-3 emberenként egy appot letölteni. De ez Rajtad múlik, ha öten vagytok és mindannyian ugyanazon a telefonon nézitek a feladatot, az sem akadály.

Elakadni nem lehet, mert ha nem tudod megoldani valamelyik feladatot, akkor természetesen kérhetsz segítséget is az appon (a ?-re kattintva), méghozzá feladatonként 3 darabot.  

Minden oldalon érdemes az Info-ra kattintani, mert különböző érdekességeket, régi történeteket olvashatsz az adott városról.

A játék ára 1.450.-Ft

https://www.hellovaros.hu/

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Bomo Art Budapest, a hely, ahol minden egyedi

Bomo Art Petit néven, új üzlettel dicsekedhet a már három bolttal rendelkező Bomo Art Papírbolt.

Tovább

Lumina Park

Élmény az egész családnak!

Tovább

Májusi könyvajánló

Élvezzük az első májusi napsugarakat és olvassunk egy jó könyvet!

Tovább

Bank Center Aula

Bérlői forralt borozás

Tovább