2020 Június 3

Mr. Fruit

Mr. Fruit Delicates küldetése, hogy a nagyvilágból a lehető legjobb minőségű zöldséget, gyümölcsöt, bort, csokoládét és egyéb különleges élelmiszereket elhozza nekünk. A Mr. Fruit már egy 26 éve működő prémium zöldség-gyümölcs nagykereskedés, de a tulajdonosok a világot járva megálmodtak egy szép kiskereskedést is és mára már több, mint 3500 féle terméket kínálnak a Mr. Fruit Delicates boltok. A 10 év alatt egy kis zöldségesből 2 prémium delicates bolt lett, ami egyértelműen a folyamatos fejlesztéseknek és odafigyelésnek köszönhető. Aki ismeri a tulajdonosokat, az tudja, hogy roskadásig tele vannak a polcok és mindig megújul a kínálat. 

Legújabb fejlesztésük, hogy megnyitották webshopukat, aminek köszönhetően már otthonról is elérhetővé válnak a minőségi termékek. A zöldségek és gyümölcsök csak szakértői minőségellenőrzés után kerülnek a csomagba és limitálva vannak a napi rendelések, hogy legyen idő a minőségellenőrzésre. A cég saját futárszolgálattal szállítja ki a megrendelést, ezáltal még személyesebbé téve a vásárlást. Megrendelőikkel már az eltelt egy hónap alatt is sikerült közvetlen kapcsolatot kialakítani és a 87% -a a vevőkörnek már aktív és visszatérő online vásárló a Mr. Fruit webáruházában, ami kiemelkedő statisztika a webes értékesítésben.

„Családunk 25 éve foglalkozik zöldség-gyümölcs nagykereskedéssel. A világ szinte minden pontjáról érkeznek termékek, melyek beszerzése során sok helyen megfordultunk. Kedvenc időtöltésünk a prémium kisboltok felkutatása. Beleszerettünk a jó hangulatú, jó energiájú, különleges termékekkel teletűzdelt "ékszerdobozokba", és elhatároztuk, hogy létrehozunk egy hasonlót Magyarországon. Büszkék vagyunk saját készítésű gyümölcsleveinkre, gyümölcssalátáinkra!”

Termékcsoportok, a teljesség igénye nélkül:

zöldség

gyümölcs

frissen készített gyümölcslevek

friss gyümölcssaláták

alkoholmentes italok

alkoholok

cukrok és édesítők

édesség

fűszerek, ételízesítők, alapanyagok

gabonapelyhek, müzlik, müzliszeletek

húskészítmények, halak

kávé, tea, kakaó

konzervek

köretek

olajak és ecetek

pékárú és lisztek

snack

 

https://mrfruit.hu/

Előző hír Következő hír

Hírek

Bazilika és Vörösmarty tér karácsonyi vásárok

Sötétedés után fél óránként gyönyörködhetünk a Bazilikára vetített 3D-s épületfestésben egy speciális szemüveg segítségével.

Tovább

Mit olvassunk? - Irodalomajánló

Töltsük a szabadidőt olvasással

Tovább

Májusi népszokások, népi hiedelmek, fagyosszentek

Májusfa állítás, pünkösdi királyválasztás és fagyok elleni füstölés a gyümölcsösben

Tovább

A 40. jubileumi Budapesti Tavaszi Fesztiválról

A 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál április 3. és 19. között kerül megrendezésre, mely ismét változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket.

Tovább