2020 Június 2

Teraszos élmények

Martini Terazza

A korábban ’Hütte’ néven ismert hely egy igazi oázis a nyári Budapest kellős közepén, a Szabadság tér zöldellő fái között! A belváros egyik legszebb pontján várják vendégeiket reggelivel, ebéddel és vacsorával, nem mellesleg gin&tonicok végeláthatatlan sorával, Martini- koktélokkal. Tökéletes kikapcsolódás egy baráti reggelihez, ebédhez, vagy akár egy délutáni frissítő elfogyasztásához egy munkás hétköznapon. A város közepén, a nyüzsgéstől mégis távol kellemes kiszolgálás és finom ételek sora.

Érdemes kipróbálni!

https://www.facebook.com/terazzabudapest/

KIOSK

Minden nap várja vendégeit a KIOSK Budapest egy ebédre, munka utáni lazításra, vacsorára, borozásra, barátkozásra, vagy éppen egy kis hétvégi táncolásra. Mindezt megtalálhatjuk a belváros szívében, egy csodálatos panorámás környezetben, az Erzsébet híd pesti lábánál a Március 15. téren.

Amennyiben tart még a közösségi helyek látogatásától és Budapesten az V-VI-VII-VIII-IX-XIII kerületekben vagy Budán lakik, úgy igénybe veheti a #KIOSKdelivery: rendeles.kiosk-budapest.hu online rendelés szolgáltatásunkat. A KIOSK csapata házhoz repíti a csomagodat.

https://www.kiosk-budapest.hu/

 

Első Pesti Rétesház elengedhetetlen.

Az Első Pesti Rétesház Magyarországon, egyedülálló módon, Budapest szívében, az Arany János utca és az Október 6. utca sarkán, egy 1812-ben épült műemlék épületben kezdte meg működését 2007-ben.Küldetésének tekinti, hogy megőrizze, tovább örökítse, népszerűsítse ezt az igazi magyar hagyományt, a rétes elkészítésének és fogyasztásának élményét, hogy olyan gasztronómiai kalandokkal gazdagítsa vendégeit, melyeknek súlyuk, történetük, értékük van. A rétesházban egy eredeti recept alapján, hosszú évek tapasztalata mellett, a legtisztább alapanyagok felhasználásával, magas sikértartalmú magyar lisztből, kézimunkával, autentikus környezetben készülnek ezek a pompás finomságok, hogy az idelátogató vendégek átélhessék azt a különleges élményt, amelyet a magyar búzának, és az utánozhatatlan, oly nehezen elsajátítható készítési folyamatoknak köszönhetünk. Az Első Pesti Rétesház hisz abban, hogy a minőség és a tartalom az élet minden területén elengedhetetlen.

https://www.reteshaz.com/

 

Előző hír Következő hír

Hírek

Őszi kiállítások

Izgalmas kiállítások várnak ránk októberben is, lássuk a kínálatot!

Tovább

Balatoni szabadtéri programok 2020 nyár

Itt van a nyár itt van újra, mozduljunk ki a szabadba és szemezgessünk a gazdag program kínálatból!

Tovább

Tavasztól folytatódik az M3-as metró felújítása

2020 márciusától az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomásokon is elindulnak a munkálatok.

Tovább

Termelői piacok a Fővárosban

Kevés üdítőbb dolog létezik egy kellemes augusztusi reggelen, mint felkeresni a hozzánk épp legközelebb található ökopiacot és beszerezni vagy éppen ott elfogyasztani a friss alapanyagokból készülő reggelit.

Tovább